HOSTEL MAMA MINKA JE VEDNO DOBRA IDEJA!


Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

HIŠNI RED

Želimo vam prijetno bivanje v našem hostlu. Da bi preprečili nesporazume vas prosimo, da se seznanite s hišnim redom.

S potrditvijo rezervacije se razume, da ste s hišnim redom seznanjeni in da se ga boste držali. Spoštujte druge goste in se do njih obnašajte tako, kot bi želeli da se drugi obnašajo do vas.

PRIJAVA GOSTOV od 14:00 - 20.00

ODJAVA GOSTOV od 8:00 - 10:00

Nočni mir se zahteva med 22.00 in 08.00 uro. V tem času prosimo ne motite po nepotrebnem sosedov, osebja ali drugih gostov.

V času bivanja v hostlu varujte naše naravno okolje in pazite na racionalno porabo vode in električne energije. V hostlu in sobah se uporablja copate, ki jih dobite na recepciji. Kuhinja, jedilnica in prostor za počitek so namenjeni vsem gostom hostla Mama Minka. Po vsaki uporabi očistite posodo in delovne površine ter za seboj pospravite mize. Hrano shranite v hladilnik v kuhinji za goste in jo označite s svojim imenom. Sobe se med vašim bivanjem v hostlu Mama Minka čistijo enkrat na teden. Prosimo vas, da med tem časom sami poskrbite za čistočo v sobah. Posteljnina se lahko brezplačno zamenja po 5-ih dneh, brisače pa po 3-eh dneh. Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih za katere odgovarja. Kajenje v prostorih hostla ni dovoljeno (prosimo, da uporabljate zunanji prostor in balkone) Zahvaljujemo se za vašo pozornost in upoštevanje tega hišnega reda. Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete dodatna pojasnila glede vašega bivanja, smo vam kadarkoli na razpolago.

 

Želimo vam prijetno bivanje v našem hostlu!

KONTAKT

HOSTEL MAMA MINKA

ČEŠNJICA 4

4267 SREDNJA VAS V BOHINJU

SLOVENIJA
Telefon: +386 40 701 628, Blaž
                +386 31 759 752, Katja
E-mail: info@hostelmamaminka.com

 

Hostel je odprt vsak dan, vse dni v tednu, vse dni v letu!

 

 

 

 
Nič ni lepšega, kot prijetna sprostitev v dvoje.

 

ZANIMIVE INFORMACIJE
 

 

VREMENSKA NAPOVED


   

NE ODLAŠAJTE - REZERVIRAJTE ŠE DANES

 

Predhodna rezervacija vam omogoča, da boste zagotovo dobili svojo sobo pod bohinjskim soncem v najboljšem hostlu Mama Minka.

 

 

REZERVIRAJ

 

NAŠI GOSTJE

 

Hvala za vse. Hostel mama Minka je DOBRA IDEJA!!!!

Stanka Frelih


Bilo nama je lepo, še za lepše doživetje pa ste poskrbeli VI :).

Katarina in Toni

 

MNENJA GOSTOV